Ontdekt het hotel Sunprime Numa Beach. Een ontspannen omgeving, prachtige tuinen en ruime kamers en een adembenemend zwembad. Ervaar het zelf voor je erheen gaat in virtual reality. In onderstaande 360 graden video kun je het hotel bekijken, alsof je er bent.

Verken Suprime Numa Beach


Om deze video goed te bekijken kun je gebruik maken van een android smartphone en de browser Google Chrome of een virtual reality bril zoals de Oculus Rift. Heb je geen virtual reality bril, dan kun je de video ook bekijken, maar zie je het beeld wel vervormen.

Over Suprime Numa Beach

Het hotel Suprime Numa Beach ligt bij het plaatsje Antalya in Turkije. Het is gelegen aan het strand in een mooie baai en goed om te weten het is een adults only hotel. Dat betekent een rustige omgeving zonder kinderen. Het hotel is voorzien van een wellness en fitness ruimte. Het wordt gerund door vriendelijk personeel.

Faciliteiten
Het hotel kent 255 kamers en wifi is in het gehele hotel te ontvangen. Zin om te zwemmen? Dat kan in het grote zwembad of in de zee. Aan het strand en bij het zwembad zijn ligbedden met matrajes en parasol beschikbaar.

Zin in extra ontspanning? Dat kan in het wellness centrum. Tegen betaling kun je daar genieten van een welverdiende massage, turks bad of sauna. Ook kun je kiezen voor een schoonheidsbehandeling.

Voor de wat meer sportieve activeiten kun je je het beste begeven op het strand. Daar staat een hut, waar je je kan inschrijven voor leuke activiteiten.

All inclusive
Het eten doe je in het buffetrestaurant of het a-la-carte restaurant. Het is mogelijk om bij dit hotel te kiezen voor all inclusive. Je hebt dan onbeperkt beschikking tot het ontbijt, de lunch en het dinerbuffet en mag gebruik maken van snacks en lokale alcoholische dranken in het hele complex.