Overweegt u een bezoek aan Sunconnect Sea World resort & Spa? Bekijk dan eerst de 360 graden virtual reality video. U kunt deze video bekijken met een virtual reality bril zoals de Oculus Rift, Samsung Gear vr of via de pc en Android smartphone met behulp van Google Chrome als browser.

Ontdek Sunconnect Sea World resort & spa
Check altijd voor u op vakantie gaat de actuele fotos en videos. Zo verkleint u de kans dat u een verkeerde keuze maakt. Met het Sunconnect World Sea World Resort & Spa gaat dat zeker niet gebeuren. Het is een relaxerende wereld, vol water, zwembaden en comfortabele bedjes.

Waar ligt dit resort?
Sea World Resort & Spa kunt u vinden aan de Turkse Riviera. Het hotel ligt direct aan het strand en dicht bij diverse winkels en restaurants. Het centrum van de stad Side kunt u vinden op ongeveer 15 kilometer van het hotel. Deze stad kunt u via een shuttle, bus of taxi bezoeken.

Faciliteiten
Het resort is van alle luxe voorzien en heeft twee grote zwembaden zoals ook te zien in de video. Daarnaast biedt het resort een indrukwekkende lobby, 3 heerlijke restaurants en een pool en lobbybar voor die welverdiende cocktail op vakantie.

Hotel voor de hele familie
Door de rustige liggen kunnen u en uw hele famllie genieten van een rustgevende vakantie. De kids, die worden bezig gehouden door het Nederlandstalig animatie team en ook zonder animatie team zijn er waterspeeltoestellen een piratenschip, meerdere speeltuinen en heeft het resort eigen maskotte genaamd Lollo en Bernie. Plezier voor het hele gezin.

Wat is er te beleven in de omgeving?
In de omgeving van Sunconnect Sea World Resort & spa kunt u de stad Manavgat bezoeken die bekend staat om haar adembenemende watervallen. Ook kunt u meerdere excursies boeken, zoals een quad toer, een boottocht langs de Turkse kust of bijvoorbeeld een excursie naar 1 van de culturele nabijgelegen attracties.