Al eens rondgelopen in een Amerikaans nationaal park? Hier is je kans om 360 graden de national parks van de US te bezoekers, samen met President Obama.

National parks USA

De Nationale parken van Amerika staan bekend om zijn grote hoeveelheid ongerepte natuur, en worden jaarlijks door meer dan 4 miljoen mensen bezocht. Ze worden dan ook streng bewaakt en goed onderhouden. Zodat ook het nageslacht nog kan genieten van deze unieke gebieden. Een van de meest bekende gebieden die ook te zien is in deze video is het Yosemite National park. Bekijk dit park in 360 graden met een virtual reality bril zoals de Oculus Rift of via je PC in bovenstaande video. Je kunt in deze video namelijk met je muis naar link en rechts envan boven naar beneden bewegen om echt rond te kijken. Het geeft je een unieke ervaring.

Ontdek de natuur samen met Obama!

President Obama is een natuur liefhebben, vandaar ook dat hij samen met National Geographic deze 360 graden toer heeft gemaakt. Samen ontdek je de grootsheid van de Amerikaanse natuur en alles wat daarbij komt kijken. Je vaart zelfs even op de machtige rivier die door het park stroomt. Ongeveer halverwege krijg je van een boswachter een uitleg over de geschiedenis van het woud. Hierbij sta je in virtual reality naast de president van Amerika, de machtigste man ter wereld.

Toekomstige manier van vakantievieren?

Virtual reality brengt je snel op pekken waar je nog nooit bent geweest, want zoalng er 360 graden opnamen zijn, kun jij ze bekijken of nakijken vanuit je eigen huis. Scheelt je een duur vliegticket en de ervaring is visueel bijna hetzelfde. Je mist alleen de geur en het gevoel van de plek, daarvoor zul je toch echt een tripje moeten maken, maar ook dat is zeker de moeite waard. Wil je meer weten over het kijken van virtual reality videos kijk dan verder op deze website.