Het tijdperk Obama is helaas voorbij, maar hij laat ons nog 1 keer in virtual reality het witte huis zien. Ontdek het belangrijkste huis ter wereld. In deze 360 graden impressie en opname gemaakt in the White House. Let op deze video moet je bekijken met een vr-bril op of in de browser Chrome. Dat kan op je PC of met je smartphone. Allen Chrome ondersteunt op dit moment videos in virtual reality.

Witte huis in 360 graden

In bovenstaande video kun je rondkijken in het witte huis. Zo zie je de ruimte waar toespraken gehouden worden en mag je samen met Obama zitten in the oval office. De kamer waar grote beslissingen gemaakt worden. Je zit naast Obama, die je vriendelijk toespreekt. Ook kom je langs de overlegruimtes, situation room, de tuin om en rond het gebouw en diverse unieke kamers waar amerikaanse presidenten zich terugtrokken tijdens een lange en stressvolle dag. De gehele film krijg je een historische les van Obama zelf. Hij leidt je langs het belangrijkste huis van Amerika en geeft een kijkje in de keuken.Trump niet zo vrijgevig als Obama

Daar waar Obama open laat zien waar hij woont en zijn werk doet. Is het niet de verwachting dat Trump dat voorbeeld zal volgen en we volgend jaar een 360 graden video gaan krijgen met Donald Trump als gids door dit unieke huis. Daar waar Obama als president openheid uitstraalt en iedereen welkom heet, hanteert Trump een andere strategie die hier haaks op staat. Daarom zal het waarschijnlijk weer tot een nieuwe president duren voor we weer een uniek kijkje krijgen in dit machtige huis. Grijp daarom nu je kans om in virtual reality een kijkje te nemen. Het is overigens wel mogelijk rondleidingen in het witte huis bij te wonen. Mocht je een keer in Washington zijn, ga dan zeker even langs.

witte huis in 360 graden