In virtual reality schommelen op de Adam Toren in Amsterdam. Maak het mee in deze vr video, waar je ziet dat ze bij Bright TV Amsterdam in 360 graden aan je tonen met vr.

360 graden Amsterdam bekijken

De hoofdstad Amsterdam vanaf 1 van de hoogste torens aanschouwen vanuit een schommel. Dat kan nu met deze virtual reality video. Miriam van ’t Veer waagt het om op deze enorme hoogte te schommel. Gelukkig is ze goed vastgebonden, maar aan haar reactie te zien en horen is het een spannende ervaring. Wil jij het ook ervaren en dan zonder de risico’s zet dan je virtual reality bril op en kijk deze video. Je kunt hem ook in Google Chrome in 360 graden bekijken, maar dat is toch net even minder spannend.

In deze video laten presentator Winston Gerschtanowitz en de Marketing Director van Samsung zien wat de mogelijkheden zijn van VR. Dat demonstreren ze op deze unieke locatie. Het geeft je een waanzinnig uitzicht op Amsterdam en de Amsterdamse haven. Wil jij ook schommelen op een enorme hoogte, maar dan in het echt. Dan kun je altijd langs gaan bij de Adam toren. Tickets kosten € 12,50 voor volwassene en € 6,50 voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op het Sky Deck heb je ook een 360 graden view van Amsterdam.

Hoe kijk ik een virtual reality video?

Een vr video kun je bekijken via je pc, smartphone of met een vr bril. Heb je een vr-bril zet deze dan op en start het interfase menu. Ga naar deze website en bekijk bovenstaande video. Je wordt dan meteen in de 360 graden wereld gezet. Heb je nog geen vr-bril. Geen probleem, want met de browser Chrome, kun je ook in 360 graden kijken. Dat kan via je smartphone of via je pc. Let op vooralsnog alleen met Chrome en schommel er op los.