Er ze van die plekken op aarde waar je echt nooit zou komen. Op een russische tank zitten tijdens een militaire parade over het rode plein, om maar iets te noemen. Maar wacht met VR wordt dat opeens wel mogelijk. Tijdens de laatste keer dat de russen hun militaire kracht demonstreerde hebben ze een 360 graden camera op een aantal tanks gemonteerd en zo kun je dan in the front seat de parade meemaken.

Rij mee op een tank in 360 graden

Bekijk onderstaande video met de browser Chrome of een virtual reality bril zoals de Gear VR, Oculus Rift of Playstation VR. Je kunt van boven tot beneden, van links naar rechts rondkijken als de tanks het rode plein betreden. Tijdens deze video reis je mee op een legendarische T-34-85 tank van Russische makelaardij.

Ga zitten bovenop een tank

Nog geen genoeg van tanks, in onderstaande video kun je de wereld bekijken alsof je er bovenop zit. Deze tank vuurt zelfs een aantal schoten af. Gelukkig kun je je in vr niet bezeren. Wel kun je ervaren hoe het is om dicht bij een gevaarlijke tank te zijn, zonder de risico.

Russische tanks die oefenen voor parade

Een militaire parade moet natuurlijk perfect uitgevoerd worden, want alleen dan straal je kracht en eenheid uit. Daarom oefenen deze moedige mannen en vrouwen van de russische krijgsmacht hun routine voor de parade tot in de puntjes. Meekijken, dat kan met onderstaande 360 graden video. Het is alsof je erbij bent.

Meer 360 graden videos?

Wil je meer videos bekijken in 360 graden ofwel virtual reality? Kijk dan verder op deze site via onderstaande webpaginas.

Overzicht van culturele videos
Overzicht van natuur videos
Overzicht van horror videos
Overzicht van avontuurlijke videos

Kijken in virtual reality