Een van de laatste mooiste 360 graden videos van dit jaar vinden we bij Oculus World de vuurwerk show in Londen. Bekijk hieronder de video van de show voor als je er niet bij was.

Londen vuurwerk 360 graden

Grote steden hebben altijd centraal geregeld specatculair vuurwerk en de BBC heeft voor het vuurwerk van oudjaar 2016 een 360 graden camera geplaatst aan de toeschouwerszijde van de rivier the Themes. Hier heb je een breed overzicht van de meest populaire attracties in de engelse hoofdstad en je staat vooraan bij het grootste vuurwerk van deze stad. In deze video zie je de London Eye (reuzenrad), de Big Ben en de Tower Bridge. Bekijk deze video van dit spectakel opnieuw. De video schakelt ook over naar andere locaties, zoals onder the London Eye ferriswheel, de oever en de bruggen rond dit magische vuurwerk. Je krijgt werkelijk vanuit elke hoek de show te zien.

Deze video bekijken in virtual reality!

Deze video kun je het beste bekijken met een virtual reality bril. Dat kan zijn met een eenvoudige cardboard vr-bril, een click en play vr bril zoals de Gear vr of een complete vr bril zoals de Oculus Rift of de Sony Playstation VR. Bezoek deze website met je vr bril op en start de video. Je kunt dan meteen kijken in 360 graden en kunt het vuurwerk dus ervaren alsof je er zelf bij bent. Deze video duurt ongeveer 25 minuten.

Heb je geen vr bril, dan kun je de video ook in 360 graden zien met de browser Google Chrome, dat kan met je pc of smartphone. Start de Chrome browser op en ga naar deze webpagina. Als je dan de video start, kun je linksbovenin de hoek navigeren in de video en rondkijken. Je kunt ook met je vinger over het scherm vegen om rond te kijken, als je met je smartphone kijkt.

Kijk hier voor meer 360 graden videos!

Vuurwerk londen