Nog even en het is zover dan start Mysteryland 2016. Een spectaculair festival met top artiesten als Afrojack, Martin Garrix, De Jeugd van Tegenwoordig, Robin Schulz, Headlining & Closing act: Diplo, Dave Clarke en many more. De laatste kaarten gaan aanstaande zaterdag is de verkoop, haal je dat nu niet. Dan hoef je nog niet te treuren want Mysteryland gaat het festival in 360 graden ofwel virtual reality verslaan en uitzenden via live streams.

Mysteryland

Een van de oudste festivals ter wereld is toch wel Mysteryland en dan is het ook nog 1 van de meer innoverende festivals en dat bewijzen ze dit jaar wederom. Ze gaan namelijk op strategische plaatsen via 360 graden cameras livestreams instellen zodat je ook thuis kunt genieten van dit festival. Dat kan via je PC of Smartphone of om de gehele 360 graden experience te krijgen via een virtual reality bril zoals de Oculus Rift.
Mysteryland


Mysteryland in Virtual Reality

Om deze streams te volgen moet je uiteraard tijdens het festival naar het Youtube kanaal van Mysteryland gaan, daar kun je via je virtual reality bril de videos bekijken die live gezet worden tijdens het festival. Je kan dus meegenieten, ook als je net geen kaartje hebt weten te bemachtigen. Naar verwachting zul je als vr kijker de beste plaatsen krijgen, de 360 graden cameras worden bij deze evenementen meestal op het podium, voor het podium of soms zelfs backstage neergezet. Zo krijg je ook een uniek kijkje achter de schermen.

Kaartjes kopen?

Wil je er toch bij zijn dan kun je hier je kaartjes bestellen. Het festival gaat op 27 augustus van start en eindigd op 28 augustus. Het wordt gehouden in Haarlemmermeer nabij Amsterdam. Let op de laatste kaarten zijn nog beschikbaar, maar je zult er snel bij moeten zijn. Koop hier je tickets.

Kaartjes kun je bestellen vanaf € 62,50 en lopen op tot wel € 228,00 voor een Premium VIP Weekend met camping. Maar dan krijg je natuurlijk wel het meeste waar voor je geld.