Ooit al eens willen skydiven, maar het nooit gedurft. Hier is je kans, bekijk onderstaande video met een virtual reality bril en ervaar hoe het is om te skydiven. Van sprong tot landing. Voel je gewichtloos zonder de risicos en vlieg door de lucht als een echte luchtacrobaat.

 

 

Bovenstaande virtual reality video is gemaakt met een GoPro VR camera, die op de helm van een skydiver is gemonteerd. Het geeft je de unieke kans om te kijken of Skydiven iets voor je is, of niet. Het GoPro team Bombsquad brengt je tot hoogte waar je nog nooit zo bent geweest.
Deze video in virtual reality bekijken?
videos bekijken in virtual reality is heel eenvoudig. Heb je een moderne smartphone als een Samsung Galaxy S6 of nieuwer dan kan het al met de Gear VR of Google Cardboard. Ook de laatste iPhone versies kun je hier in plaasten. Indien de videos niet automatisch starten, dan kun je software downloaden van Oculus om voortaan films via je smartphone in 360 graden te bekijken.

Veiligheidswaarschuwing
Krijg je tijdens het kijken last van een misselijk of duizelig gevoel, zet dan direct de vr bril af en ga rustig op een stoel zitten. Vooral als je voor het eerst gebruik maakt van een vr bril kan je je orientatie kwijtraken. Blijf ook zitten op je stoel tijdens het kijken of blijf staan. Ga niet lopen, dit kan gevaarlijk zijn.