Altijd al eens iets spectaculairs willen doen als skydiven of parasailen? Kijk dan eerst eens of het je bevalt in virtual reality. Want dan kun je het meemaken, zonder de risicos en lekker op de bank. Bekijk hieronder de 360 graden video van een vlucht over de Iguazu waterval in 360 graden. Bekijk deze video eenvoudig met een virtual reality bril of via Google Chrome op je Android smartphone of PC.

Paramotor vliegen in virtual reality

In bovenstaande video kun je vliegen over de Iguazu waterval, welke je kunt vinden in Argentinie. Daar kun je een Paramotor huren, om boven de waterval te vliegen en het spektakel van bovenaf te bekijken. Je stuurt met de bediening in je handen en kunt de propellor op je rug gebruiken om de parachute boven je aan te sturen. Kijk je deze video met een vr-bril dan hoef je niet bang te zijn voor water spray of de hoogte. Want als je er niet meer tegen kunt kun je de bril gewoon afzetten :).

Meer over de Iguazu waterval

De Iguazu waterval is een samenkomst van bijna 300 watervallen. Het geeft daarom een adembenemend uitzicht vooral als je erboven vliegt met een Paramotor. De Waterval kun je vinden in het nationaal park Iguazu van Argentinie. Het is inmiddels onderdeel van het werelderfgoed en staat op de lijst van UNESCO.

Paramotor vliegen

360 video bekijken in vr doe je zo!

Kijken met een vr-bril!
Wil je deze video bekijken in virtual reality. Dat kan eenvoudig met een virtual reality bril. Start je vr bril en open deze webpagina. Je kunt dan deze video in 360 graden afspelen.

Nog geen vr-bril?
Als je nog geen vr bril hebt en je wilt toch genieten van deze video. Dan kun je het beste gebruik maken van de browser chrome. Als je deze video daarin afspeelt kun je linksbovenin navigeren, ofwel kijken door de pijljes te gebruiken. Je kunt ook swipen, zodat je sneller van links naar rechts of boven en beneden kan kijken. Met je smartphone kun je hem ook afspelen in chrome, dan kun je zelfs door je smartphone te bewegen navigeren.