Alles over Virtual reality video

Hier vindt u meer over Virtual reality en VR video’s en 360 videos

Ooit al eens tussen olifanten willen lopen of over koort dansen dat over een ravijn gespannen is. Het kan zonder risico met virtual reality video. Het enige wat u nodig heeft is een virtual reality bril zoals de:

Oculus Rift     Samsung Gear VR    Google Cardboard

Met elk van deze apparaten kunt u 360 graden videos bekijken en ervaren. Op deze website hebben wij een selectie gemaakt uit de beste en leukste vr videos.

Video’s over:

Natuur                                   Avontuur
Animatie                                Concerten
Film                                        Horror
Cultuur
                                  Vakantie bestemmingen

Bekijk de leukste vr videos

Met vr videos ervaar je meer, want het is niet alleen een filmpje waar je naar kijkt. Met een vr bril is het alsof je erbij bent. Bekijk hier de top 10 leukste en beste virtual reality videos
Virtual reality komt nu wel heel dichtbij. Met de Oculus Rift krijgt u de best video kwaliteit en ervaring. Het is alsof u in een nieuwe wereld stapt en dat zonder uw huis of zelfs stoel te verlaten. Lekker relaxed naar een bounty eiland zonder de 10 uur durende vliegreis. Heeft u een voorkeur voor de Gear VR of Cardboard, dan kunt u deze gebruiken in combinatie met uw smartphone. Uw smartphone fungeert dan als uw scherm, hiervoor is het mogelijk nodig om software te downloaden zodat u gebruik kunt maken van de functionaliteiten.

Kijk dit is Henry
De mogelijkheden zijn eindeloos en de techniek staat aan de vooravond van nog veel meer. Straks kunt u eenvoudig virtuele werelden verkennen en interacteren met wezens die u ziet. Oculus expirimenteert al met Henry een egeltje dat weet dat u hem bekijkt en daar ook zijn gedrag op aanpast.

Samen een avontuur beleven dat is waar het naartoe gaat. Een haai achterna zwemmen of op het podium staan van je favoriete artiest en ook met hem/haar interacteren. Stel je voor dat je in een film zit en opeens gaat de hoofdpersoon naar je kijken en als het ware beseffen dat je er bent. Henry the hedgehog neemt je mee in zijn wereld, samen ontdek je zijn leefomgeving en vrienden.

Zo bekijk je vr videos

Een vr video ofwel 360 graden video kun je het beste bekijken met behulp van een vr bril, maar als je een eenvoudigere ervaring wilt. Kun je ook gebruik maken van je smartphone, tablet of destop.

Ik gebruik een Desktop computer
De browser chrome heeft een functie ingebouwd, waarbij je bij het bekijken van een 360 graden video kunt navigeren in de linker bovenhoek. Je kunt dan als het ware sturen waar je wilt kijken. Ook kun je je muis gebruiken

Ik gebruik een smartphone
Of je nu een smartphone van Samsung, Apple of Huawei hebt, dat maakt niet uit. Met al deze telefoons kun je 360 graden videos bekijken. Bij de toestellen van Samsung en Huawei werkt het vaak het eenvoudigste. Want deze maken met name van de browser van google Chrome gebruik.  Dan kun je vaak swypen, door met je vingers over het scherm te bewegen. Bij Apple kun je daar ook gebruik van maken, maar omdat Apple meer de focus heeft op Augmented Reality, kan het zijn dat je een andere browser moet downloaden voordat het echt goed werkt.

Ik gebruik een tablet
Ook hier is het afhankelijk van het type besturingssysteem wat je hebt en het merk tablet dat je bezit. De tablet 360 functie werkt eigenlijk net als op de smartphone. Via Chrome werkt het vooralsnog het beste en je kunt met je tablet swypend bewegen in de videos. Probeer het eens met de videos op deze pagina.

Waarschuwing onderstaande pagina bevat 18+ video materiaal

Virtual reality porno