Het zijn nog geruchten, maar de Samsung Galaxy S8 en mogelijk ook in Edge variant gaan voorzien worden van nog meer kracht. Er wordt namelijk verwacht dat deze telefoon voorzien gaat worden van een 4K schermresolutie en een super krachtige CPU. Om nog sneller, vloeiender en scherpere apps, videos en games te spelen. Ook gaan er geruchten dat nieuwe software van Vulkan-api voorgeinstalleerd gaan worden om nog betere graphics te kunnen ondersteuenen.Galaxy S8

Samsung presenteert haar nieuwe modellen graag in het voorjaar. Tussen Maart en Juli. De S7 is op 11 maart 2016 in Nederland gepresenteerd. De verwachtingen zijn dan ook dat de S8 in het voorjaar van 2017 aangekondigd zal gaan worden. Ook de prijs zal naar verwachting dicht liggen tegen de nieuwprijs van de S7 zo rond de € 699,00 euro voor de reguliere versie en € 100,00 meer voor de Edge versie.

S8 of S8 Edge wat is het verschil?

Bij de vorige versies zien we de verschillen met name in de grootte van de telefoon en het feit dat de Edge variant een gebogen scherm heeft aan de zijkanten. Hierdoor kun je de smartphone ook via de zijkant bedienen. Of je dit een handige feature vindt, kun je het beste zelf ervaren.

Virtual reality en S8 Edge

Zoals we al langere tijd aankondigen is virtual reality the next big thing, met enorme mogelijkheden. De truc en het succes van vr zal echter afhangen van het vermogen om virtual reality breed beschikbaar te maken. Met de Gear VR heeft Samsung al aangegeven virtual reality serieus te nemen en te omarmen. Ook de aanknodiging van een 4K schermresolutie voor de S8 is een stap in de richting van VR. Dit omdat virtual reality scherper, sneller en mooier moet worden om door te kunnen groeien. Ben je geinterseerd of nieuwsgierig naar virtual reality. Dan kun je nu al samen met een Samsung Galaxy S7 smartphone een vr bril maken met de Gear VR.

Hieronder zie je de Gear VR de Gear 360 camera en de S7 en S7 Edge. Hiermee kun je je eigen 360 graden videos en fotos maken en bekijken in virtual reality.

Samsung Gear vr en s8