Met de Samsung Galaxy S7 bent u gegarandeerd van klaar voor de toekomst. Deze telefoon is spatwaterdicht en komt in twee verschillende uitvoeringen. De S7 en de S7 Edge. Bij de Edge gaat her scherm over de randen van de telefoon. Wat een unieke look en gebruikservaring geeft.

Wat kan de S7 Edge?

Deze stof en spatwaterdichte smartphone is in staat de scherpste beelden te tonen, videos en fotos te maken en afspelen. Het apparaat kan zelfs in combinatie met de Gear VR omgetoverd worden tot een virtual reality bril. Dit doe je door de telefoon in de Gear VR te klikken. Speciale software op de telefoon van Oculus herkennen meteen dat je in de virtuele wereld wilt rondneuzen en wordt automatisch gestart. Het design ligt comfortabel in de hand, is afgerond aan de hoekjes. Dit terwijl er geen consessies zijn gedaan aan de schermgrootte. 4 GB ram geheugen en opslag capaciteit. Deze smartphone is waterdicht tot 1 meter diep en 15 minuten onder water. Moeite met het maken van scherpe fotos? Niet met deze smartphone, want de autofocus bepaald voor jou de scherpst mogelijke kwaliteit in een spitseconden. Al je fotos direct haarscherp, ook snachts en op donkere plaatsen. Ook een portemonnai heb je niet meer nodig, want met Samsung Pay kun je overal ter wereld betalen met je telefoon. Net zoals draadloos betalen met je bankpas via NFC.

Hieronder zie je de S7 en de Edge samen met de S6 versie en de Gear VR.

 

Samsung galaxy s7De S7 specs

Deze telefoon is uitgerust met de volgende onderdelen:

  • Batterij – een niet verwisselbare Li-Lon 3.000 mAH batterij
  • Besturingssysteem – Android
  • Afmetingen – 142.4 * 69.6 * 7.9 mm
  • Scherm – Super Amoled capactive touchscreen 16 M kleuren
  • Schermgrootte – 5.1 inches
  • Sensoren – vingerafdruk herkenning, accelerometer, gyro, proximity, compas, barometer, hartslagmeter, Sp02
  • Browser – HTML 5
  • Kleuren – verkrijgbaar in kleuren zwart, wit, goud, zilver en roze goud

De Edge heeft een iets groter scherm namelijk 5.5 inches en iets andere afmetingen 150.9 * 72,6 * 7,7 mm. Voor de rest is de Edge goed te vergelijken met de reguliere versie.