Als een groep ruimtereizigers op pad worden gestuurd om een onbekende straling te onderzoeken, gaat het al snel mis. Het ruimteschip wat ze vervoerde raakt in de problemen en dreigt met neerstorten. Ondanks verwoede pogingen, is neerstorten onvermeidelijk geworden. En hier begint jou avontuur. Als mede ruimtereiziger, moet jij een weg naar veiligheid zoeken. Bekijk de trailer van Farpoint hieronder voor een complete indruk.

Farpoint neemt vr naar een nieuw level

Met Farpoint vr, beleef je dit ruimte avontuur als nooit tevoren. Op dit moment is het spel te spelen op de playstation vr en nog niet beschikbaar voor de Oculus Rift of Gear VR. Loop over duizelingwekkende afgronden, waar je dus echt naar beneden kan kijken. Hopelijk heb je geen hoogtevrees, want in dit spel kun je behoorlijk opgaan. Maar als je daaraan voorbij kunt gaan, ontdek je een adembenemend landschap, uitdagende opdrachten en mooie ontdekkingen.

Ongeremd ruimtemonsters knallen

Schiet naar vijanden en monsters die achter elke rots kunnen schuilen. Je zult je nooit veilig voelen tot je klaar bent met je quest. Maar goed, dat is ook de bedoeling van een dergelijk spel natuurlijk ;). Om de klus te klaren, heb je de beschikking tot een breed arsenaal aan wapens. Zodat geen monster te groot is, om aan stukken te schieten. Ook heb je de beschikking tot voertuigen en vliegtuigen.

Farpoint vr

Hoe speel je virtual reality spellen?

Om een spel in virtual reality te spelen heb je een aantal dingen nodig. Als eerste een pc, smartphone of spelcomputer. Want je hebt namelijk een aantal opties. Zo heeft Sony recent een complete spelcomputer gelanceerd met aangekoppelde vr headset. Hiermee kun je direct spelen en vr videos bekijken. Maar wil je een simpelere oplossing, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Samsung Gear VR die je in combinatie met een samsung smartphone zoals de s7 of s8 kunt gebruiken. En wil je de allermooiste oplossing, dan heb je een krachtige pc nodig, die je aansluit op een Oculus Rift.