Altijd al eens Batman willen spelen? Nou dat duurt niet lang meer want Batman Arkham vr komt eraan. In eerste instantie voor de Playstation 4 ook te gebruiken met de vr headset van Sony.

batman arkham vr

Batman Arkham vr game

In deze vr game ben jij Batman die Gotham moet beschermen van het kwaad. In een wereld waarin je 360 graden kan bewegen, vechten en kijken ontdek jij de wereld van Batman. De toekomst van het gamen komt steeds dichterbij, want virtual reality is het nieuwe gamen. In onderstaande video krijg je een impressie van de game en hoor je wat andere ervan vinden. Ben je Batman fan, dan is dit een must experience. Met je controler kun je objecten selecteren, oppakken en schieten. Je komt de vijanden tegen die je kent van de films en raced door de unieke stad Gotham die gebaseerd is op het Manhattan van New York City.

Batman Arkham vr ook voor Oculus?

Deze game lijkt in eerste instantie alleen voor de Playstation uit te komen, iets wat vaker met ontwikkelaars wordt overeen gekomen. In het huidige spelcomputer landschap zie ook vaak specifieke Xbox, Playstation en Wii games. Diezelfde ontwikkeling zien we ook bij virtual reality. Er is een strijd gaande tussen Oculus, Sony en HTC voor de beste games en apps. Het is daarom nog niet duidelijk of deze game ook beschikbaar komt voor de Gear VR van Samsung of de Oculus Rift, wel verwachten we dat een dergelijke game op 1 of andere manier uitlekt en toch speelbaar is, al is het via een truc. Datzelfde gebeurt nu ook al met Google Carboard apps, die via een nieuwe app toch speelbaar zijn op de Oculus en Gear VR. De gamer lijkt daarmee aan te geven, maak de markt open en geef ons de keuze voor de virtual reality bril, maar de fabricanten lijken daar nog niet echt naar te luisteren.