Je favorite serie, documantaire of film van Netflix kijken in virtual reality. Dat kan! De nieuwe app van Netflix maakt het mogelijk om met je Oculus Rift, Samsung Gear VR of andere virtual reality bril deze video content te bekijken. Het is nog niet bekend of er ook nieuwe 360 graden content vanuit Netflix gemaakt gaat worden. Het lijkt wel voor de hand liggend, omdat Netflix vaak vernieuwd en voorop loopt met techniek en eigenwijsheid. De werel van vr zal er zeker niet slechter van worden.

Bepaal zelf je omgeving met Netflix vr

Het mooie aan virtual reality is, is dat alles aanpasbaar is. Zo kun je zelf bepalen in welke 360 graden omgeving je 2d videos en films bekijken. Dat kan bijvoorbeeld in een apartement op de bank, in de buitenlucht, in een bioscoopzaal of op het strand. Jij bepaalt! Of het werkelijk vele bijdraagt aan de beleving is wel te betwijfelen, want hoe lekker je opgaat in een serie of film, hangt toch echt van de kwaliteit van de serie af.

Aanbod

Netflix is een video streaming dienst met eigen content, dat betekent dat ze zelf ook de productie van films, series en documantaires doen. Dat maakt ze uniek en eigenzinnig. Gelukkig is de kwaliteit heel hoog en dat heeft ervoor gezorgd dat ze wereldwijd een enorme fanbase hebben opgebouwd. Denk aan series als: Narcos, House of Cards en Orange is the new Black. Topseries alleen via Netflix te bekijken. Voor elke kijker zit er zeker veel content tussen van kinderen tot volwassene, van thrillseakers tot familie sersies.

House of cards

Uitproberen dat kan!

Nog geen Netflix account? Geen probleem, Netflix biedt de eerste maand gratis aan, je kunt dus eenvoudig de dienst uitproberen, zonder verplichtingen.

Download hier de Netflix VR app

Vereiste van Netflix
– Android versie 5.0 of hoger
– Internetverbinding bij voorkeur Wifi
– 35 MB opslag

Bij deze app is geen controler nodig voor de bediening.

 

Netflix