Chatten met vTime in vr

Ontdek een virtuele wereld met mensen van overal ter wereld met vTime, dating en social networking via virtual reality. In een virtuele wereld ga je met andere op date, een zonsondergang bekijken op een strand, op de noodpool of in een tempel. Jij bent in controle met deze app. Maak je eigen avatar en kleed je zoals jij wilt. Niets is onmogelijk.

Vrienden uitnodigen?
Ook dat kan in virtual reality, bouw je eigen vriendenlijst en nodig ze uit met vTime. Je kunt uit twaalf unieke locaties kiezen, zoals op een afgrond, in de ruimte of bij een kampvuur. Communiceer met elkaar via gebaren en gesproken communicatie. Je telefoon/vr bril zal het vertalen en naar de andere kant overbrengen. Het beste kun je gebruik maken van een Wifi verbinding als je gebruik wilt maken van deze app. Je zult er waarschijnlijk veel tijd in rondbrengen.

Bekijk de mogelijkheden in onderstaande video.

Chatten in virtual reality met vTime doe je zo

Met de nieuwe vr technieken, kun je via wifi eenvoudig beeld en spraak verbindingen tot stand brengen. Je apparaat registreert alles en zend het via de chat app over het internet. Met de volgende vr brillen kun je deze chat apps gebruiken:
Oculus Rift
Oculus Go
Samsung Gear VR

Hoe werkt chatten in vr dan?
Je hebt geen toetsenbord, maar wel een controler of bediening op je vr bril zelf. Daarmee kun je toetsenborden bedienen, maar dat gaat niet zo heel snel. Wat beter werkt is spraakherkenning, je vr bril vertaalt dan je gesproken woorden in woorden op papier en dat gaat opvallen goed. Je moet wel even oefenen om de juiste afstemming te vinden, maar het gaat dan ook veel sneller dan met een toestenbord. Ook kun je je vr bril gebruiken om te bewegen in deze virtuele chat wereld. Je kunt lopen, vliegen, kruipen en nog veel meer. Ook krijg je de meest indrukwekkende omgevingen voorgeschoteld. Ga lekker chatten op een berg, het strand, een vulkaan of misschien wel op de bodem van de oceaan. Het kan allemaal in vr.

gear vr