Beleef de wereld van Bound, een wereld binnen virtual reality die je kunt bezoeken met een virtual reality bril. Bound speel je als een spel, jij bent een danseres die een buitenaardse wereld verkent. Dat doe je met dans, springen en sierlijk rondlopen. Over rotsen, bergen en door de lucht. Jij bepaalt waar je naartoe gaat en wat je nu weer gaat ontdekken.

Bound vr

Met Bound vr ontdek je een nieuwe wereld, een wereld die en andere zwaartekracht kent. Hierin moet jij je weg vinden door je te navigeren door de steeds veranderende omgeving. In het spel is het de bedoeling je zoekgeraakte moeder terug te vinden. Dat doe je door op zoek te gaan en te ontdekken.

Bound

Fantasie wereld

In virtual reality kun je alles wat je kan bedenken tot leven brengen. Zo ook in Bound, waar een unieke wereld ons tegemoet komt en waar je dingen moet doen die je in de echte wereld niet kan. Springenover een vallei of wegduiken bij vallende rotsblokken. Bound is een exentrieke game, die niet elke gamer zal aanspreken. Het is leuk om een keer gezien te hebben, maar je moet er van houden. Ook raakt het spelelement wat eentonig. Wel is de continu veranderende wereld om je heen soms adembenemend mooi. Deze vr game is aangekondigd en gemaakt voor de Playstation VR of deze game ook voor de Oculus Rift beschikbaar wordt gemaakt is nog niet bekend.

Bound virtual reality