Op dit moment vindt er een summersale plaats in de Oculus store, waarbij meer dan 40 apps tijdelijk fors afgeprijsd zijn. De kortingen lopen op tot wel 75%.

Overzicht van tijdelijk goedkopere vr games:

Hitman Go
Een strategisch spel waarbij je een huurmoordenaar speelt die een opdracht moet volbrengen zonder ontdekt te worden.
Van € 7,99
Naar € 4,99

Salvo
Een schietspel waarbij je inkomende vijanden moet neerschieten.
Van € 2,99
Naar € 0,99

Archer E. Bowman
Vecht met draakjes en schiet met pijl en boog in virtual reality
Van € 7,99
Naar € 2,99

Twisted Realms
Een magische wereld waar je doorheen moet navigeren om quests te voltooien.In dit spel speel je een god die zijn volgelingen moet helpen met het bouwen van torens.
Van € 4,99
Naar € 1,99

Into the dead
Een spel dat lijkt op de tv serie the walking dead. Het is een spel waarbij je moet vechten met zombies en je weg naar veiligheid moet vinden.
Van € 8,99
Naar € 4,99

Dit is nog maar een greep van wat we hebben gevonden. Heb je een Oculus Rift of Gear VR ga dan zeker even een kijkje nemen in de Oculus Store, wellicht zit er iets voor jou tussen. Wil je eenvoudig eens ervaren hoe virtual reality werkt, kijk dan eens naar de veel goedkopere vr bril de Google Cardboard of gebruik de vr bril die Albert Heijn deze maand weggeeft bij de boodschappen. Je krijgt dan niet een top kwaliteit, maar kan wel ervaren hoe het is om een virtual reality spel of video te bekijken. Heb je een smartphone dan kun je ook via je beeldscherm vr videos bekijken zie hier leuke en populaire videos voor virtual reality.