Grand theft auto in het echt. Het ziet er zo uit als in de video hieronder. In deze video gaat Steven Ogg in virtual reality laten zien hoe het is om in het echt Grand Theft Auto te spelen. Steven Ogg is namelijk de acteur die model stond voor het GTA V personage Trevor.

Grand Theft Auto virtual reality

GTA in virtual reality veel moeten er niet aan denken, maar de diehard fans zeker wel. Alles wat in de werkelijke wereld niet kan/mag of wat je altijd al eens had willen doen. Kan in virtual reality en dat laat deze video ook zien. Een bestuurder van een mooie auto wordt uit de auto gesleurd en de eerste theft is begonnen. Het avontuur gaat verder met bommen, politie achtervolgingen en tanks en explosies. Of dit een voorboden is voor een echte virtual reality GTA game, is niet bekend. Het zou wel voor de echte fan een droom zijn.

Hoe werkt virtual reality

Virtual reality games en videos kijk je via een virtual reality bril. Dit kan een stand alone bril, iets waar het bedrijf Oculus aan werkt of een bril die gekoppeld is aan een PC zoals de Oculus Rift. Je kan ook van je smartphone een vr bril maken met de Samsung Gear VR of Google Cardboard. Die laaste kun je voor een paar tientjes kopen, of je er echt ook comfortabel een spel mee kan spelen is wel te betwisten. Virtual reality is wel de toekomst van het games en zelfs tv kijken. De olympische spelen werd ook in virtual reality uitgezonden.