2018 gaat zeker nog een leuk jaar worden voor VR, want er komt nogal wat aan.

Upcomming vr games

Bekijk hieronder game upcomming games voor virtual reality.

Stormland VR

In deze game speel je dat je een robot bent op een vreemde planeet. Je wordt aangevallen door andere robot en moet je weg terugvinden. Je zoekt je weg door opdrachten te voltooien en rond te lopen in deze virtuele wereld. Ren, vlieg en loop door dit soms magische landschap. Deze game gaat zeker niet vervelen en dompelt je helemaal onder in een andere wereld.

Wolventein cyberplot

Een iets wat futuritische game, waarin je een scenario naspeelt dat de Nazi’s nog steeds aanwezig zijn en uitgeroeid moeten worden. Opzich niet gek, want de Wolvenstein game serie heeft altijd dat thema gehad, maar deze toekomst twist maakt hem wel weer anders. Het blijft een shooter, maar dan in vr en dat geeft dan weer een extra dimensie aan deze game.

Space Junkies

In Space Junkies, vlieg, schiet, sla en vecht je jezelf door een wat vierkant ruimte landschap. Je hebt veel interactie met andere spelers en kunt ook samen tegen andere vechten. Deze game heeft heel veel teamplayer in zich en kan daardoor heel verslavend zijn.

Transference

Een beetje horror achtig thema, waarbij je in een zoektocht door vreemd huis je weg naar de bewoonde wereld terug moet vinden. Vooral in VR zal deze game voor sommige wat eng zijn. Het lijkt een beetje op de trailer van Stranger Things, die Netflix introduceerde net voordat het nieuwe seizoen van deze serie uitkwam.

Defector

Een kruising tussen James bond en de game serie Hitman. Je leert hoe je kan manipuleren en onderhandelen. Je moet samenwerken met andere spionen en hele game dingen doen als uit een vliegtuig springen, slechterikken neerschieten, met je vuisten vechten en voertuigen besturen. In deze game zitten zeker unieke en leuke elementen wat het zeker de moeite van het proberen waard is.