Virtual reality en augmented reality worden steeds populairder en dat komt omdat de toepassingen spannend, leuk en vernieuwend zijn. Ideaal om kinderen en jongeren spelenderwijs dingen te leren. Bij Squla weten ze daar alles van. Met deze app en web toepassing kunnen kinderen met spelletjes, quizzen en filmpjes meer te weten komen over vakken waar ze moeite mee hebben. Want spelenderwijs neem je leerstof makkelijker en sneller op.

Squla leren

Squla: leuk leren

Met Squla kunnen kinderen hun kennis verder uitbreiden door schatten te zoeken, de wereld te verkennen, een quiz te spelen of een opdracht te volbrengen. Allemaal bedoeld om sterke punten nog sterker te maken en de minder sterke punten te versterken. Daarnaast is het programma af te stemmen op het niveau van de leerling, zo krijgt elke deelnemer de meest optimale leerervaring. Squla wordt nu al door honderduizenden kinderen gebruikt en helpt kinderen van groep 1 tot en met 8. Je hebt al een abonnement voor slechts € 5,95 per maand.De toekomst van leren

In virtual reality kun je het nog leuker en spannender maken. Hier ligt ook de toekomst van het onderwijs. Denk je eens in dat een leraar met zijn klas via virtual reality in 1 middag 3 musea kan bezoeken en dat zonder de lange en vervelende busreis erheen. Of dat een kind dat nieuwsgierig is over de romeinsetijd in virtual reality kan rondlopen in het Rome van toen! Het kan straks met virtual reality. Want met vr kun je elke wereld creeren die je wilt en breng je de geschiedenis dichtbij. Bijkomstig voordeel is ook dat er geen afleiding mogelijk is, met een virtual reality bril op. Kun je alleen maar rondkijken in de virtuele wereld, dus geen afleiding van andere leerlingen of naar buiten kijken. De lesstof komt tot leven en dat zal het leerproces versnellen en versterken. Wanneer dergelijke technieken beschikbaar zijn is nog niet bekend, maar dat het in de komende jaren zal gebeuren durven wij wel te voorspellen. Hou daarom innovatieven initiatieven zoals Squla goed in de gaten. Meer weten bezoek dan de website.